Keşif Noktamız : Punta Design Store

Aleyna’yla Moda’da gezerken keşfettiğimiz ve çok sevdiğimiz bir mağazadan bahsedeceğim size, evet Punta Design Store. Caferağa Mahallesi, 8, Moda Cd. No:55 olarak adresi de bırakıyorum size buraya.IMG_7775.JPGPunta Design, Türkiye’de yaşayan ve üreten, 60’ın üzerinde tasarımcıya ait; özgün, el yapımı ve sınırlı sayırda üretilen takı, aksesuar ve tekstil ürünleri satan bir yer. Sattıkları her şey gerçekten de çok orijinal ve yaratıcı.

IMG_7776.JPG

Ben en çok tasarım tshirtlere bayıldım bir de yarasa kollu arkasında farklı yazılar olan kimonomsu hirkalara. Dayanamayıp aldım da bir tane, arkasında mermaid’li bir şeyler yazıyor. Tshirtlere gelecek olursak farklı farklı kreasyonlar var, en hoşuma giden ve en kısa sürede gidip alacağım tasarımlar şöyleydi; önünde Frida Kahlo, Andy Warhol, Picasso gibi sanatçıları pug gibi çizmişler ve pug isimleriyle yazmışlar. Mesela Frida Puglo, Andy Pughol gibi. Çizimler deseniz birbirinden minnoş.

IMG_7774.JPG

Aleyna da çok güzel çoraplar aldı, üstünde şu an aklıma gelmeyen yazılar ve desenler vardı. Takılar deseniz yine onlar da çok güzel. Buradaki yazımın amacı zaten size böyle bir mağazanın varlığını duyurmaktı, umarım gitme şansı bulursunuz. İyi alışverişler!

IMG_7777.JPG

Serra

Leave a comment